Stockholms internationella vatteninstitut, SIWI anordnar årligen World Water Week. Här möts experter och beslutsfattare från en rad olika länder möts för att utbyta idéer och visioner kring hur jordens vatten ska delas och fördelas på ett hållbart, rättvist och effektivt sätt för att möta allas grundläggande behov.

 

För att hjälpa till med att erkänna enastående vattenprestationer och uppmuntra intresse för vatten- och hållbarhetsfrågor, är SIWI också värd för världens mest respekterade pris för vattenprestation, Stockholm Water Prize, samt Stockholm Junior Water Prize och Stockholm Industry Water Award.

 

Idag besökte eleverna i årskurs två, teknikprogrammet utställningen där de nominerade till Stockholm Junior Water Prize visade sina innovativa lösningar. Eleverna inspirerades och ställde en hel del frågor till utställarna, de passade också på att smaka på deras vatten.

dataring

dataring

BIO TEXT HÄR

Välkomna till öppet hus!

Kom och besök oss på plats på nedanstående datum. Lyssna på rektors presentation av skolan och gå runt och träffa lärare och elevambassadörer.

Tisdag 30 november kl. 17:30-19:30 (ingen föranmälan)
Lördag 4 december kl. 12:00-14:00