Seema Pal och Babak Majidzadeh Garjani representerade den här veckan Arena Academy under ett mingel på Witra Publishing Groups show room i Gamla stan. De var tillsammans med andra gymnasielärare i matematik, fysik och teknik, inbjudna till för att få en presentation av en ny samling Cambridge- och Oxfordböcker i matematik, fysik och teknik.

Det var mycket intressant, speciellt som Oxford och Cambridge uppdaterar sina kursplaner varje år och förnyar den nya boken för internationella standarder och IB-program för de bästa skolorna världen över, säger Seema Pal.

Witra Publishing Group representerar olika brittiska och amerikanska utgivare i Nordeuropa och har över 30 års erfarenhet av att arbeta med internationella, tvåspråkiga och statliga skolor i hela regionen. De har kunskap om hur många internationella och nationella läroplaner som används i hela regionen, exempelvis International Baccalaureate och Cambridge Assessment International Education.

dataring

dataring

BIO TEXT HÄR

Välkomna till öppet hus!

Kom och besök oss på plats på nedanstående datum. Lyssna på rektors presentation av skolan och gå runt och träffa lärare och elevambassadörer.

Tisdag 30 november kl. 17:30-19:30 (ingen föranmälan)
Lördag 4 december kl. 12:00-14:00