Årets Katrineholmsläger präglades av sol och värme

Våren har äntligen kommit till oss och med den åker våra elever i årskurs 1 på två lägerdagar till Granhedsgården i Katrineholm. Många passade på att ta årets första dopp, paddlade kanot eller åkte omkring i en trampbåt medan andra höll sig på torra land. Här fanns mycket att välja på när det gäller sportiga aktiviteter. Badminton, volleyboll, fotboll och frisbee var det som lockade många. För dem som bara ville softa tillsammans med vännerna, fanns bryggor och gräsmattor att tillgå. Nytt för året var tipsrundan med kluriga frågor för dem som ville ha något att göra på promenaden. Katrineholmslägret präglades av sol och värme och vi passade alla på att njuta av att vistas utomhus. Eleverna skötte sig exemplariskt och fick beröm av värdarna för både detta och städningen av rummen innan vi for. Ett par mycket sköna dagar alltså!

dataring

dataring

BIO TEXT HÄR

Välkomna till öppet hus!

Kom och besök oss på plats på nedanstående datum. Lyssna på rektors presentation av skolan och gå runt och träffa lärare och elevambassadörer.

Tisdag 30 november kl. 17:30-19:30 (ingen föranmälan)
Lördag 4 december kl. 12:00-14:00