Eleverna ser redan fram emot att börja trean

Inför varje hösttermin skickar Arena Academy våra blivande treor på språkresa till Kensington Academy i London. Idag hade vi det stora nöjet att ha besök av Kensington Academy på vår skola. Ms Susanne Frodert informerade om studieupplägg och hur det går till med boende och annat. Det här är ett mycket uppskattat inslag i elevernas skolgång här på Init College. De nuvarande tvårorna tycker det ska bli spännande och väldigt roligt att komma till London. De ser säkerligen redan fram emot att börja trean.

Här kan du läsa om förra årets språkresa till London.

dataring

dataring

BIO TEXT HÄR

Välkomna till öppet hus!

Kom och besök oss på plats på nedanstående datum. Lyssna på rektors presentation av skolan och gå runt och träffa lärare och elevambassadörer.

Tisdag 30 november kl. 17:30-19:30 (ingen föranmälan)
Lördag 4 december kl. 12:00-14:00