Skip to main content

Inte heller i år blir det ett vanligt valborgsfirande. De rådande restriktionerna gör att vi inte har möjlighet att träffas och värma oss runt brasan. Istället får vi stanna hemma och njuta av att det förhoppningsvis redan är ganska varm hemma, en klen tröst…

Det har varit ett inte minst sagt omtumlande år för gymnasieskolor. Även för oss på INIT har pandemin medfört en enorm förändring i hur skolan bedrivs. Ni som följer oss på sociala medier vet att vi i vanliga fall publicerar ett stort utbud av filmer, texter och bilder från skolans många aktiviteter. Under det senaste året har de flesta av dessa tillfällen inte blivit av fysiskt. Därför har vi betydligt mindre att publicera i form av nyheter.

Men det betyder inte att saker inte har skett. Vi har tex skapat en stor plattform där man digitalt kan röra sig runt i skolan, titta och lyssna på lärare och elever. Om ni inte gått in på vår virtuella skola, gör det här!

Eftersom årets mösspåtagning sker digitalt kommer här ett återbesök i en mösspåtagning från tidigare år.

Till sist vill vi alla på INIT önska alla, lärare, elever, familjer och hela Sverige en fin, säker och trygg valborg. Kom ihåg att följa de rådande restriktionerna. Tänk på att ju mer vi lyckas hålla avstånd nu, desto snabbare kan vi vara tillsammans sedan.

Leave a Reply