Skip to main content

Det är en årlig tradition att årskurs 1 åker på två dagars läger till Granhedsgården i Katrineholm. I år var vi ca 60 elever och 5 lärare från Arena Academy som intog den mysiga kursgården. Det här är elevernas välförtjänta av tid till avkoppling i naturmiljö efter ett års hårda studier och det var två mycket soliga dagar att njuta av.

Här är några bilder från resan och de första är tagna strax utanför Eskilstuna där det vankades det mellanmål längs vägen där rektor Daniel Stridsman hade dukat upp för fika.

Vid framkomsten installerade vi oss i de olika stugorna sedan stod maten på bordet. Vi vill passa på att ge kockarna en eloge för den goda maten som bjöds under hela vistelsen.

Efter lunchen gick alla ut och njöt av det vackra solskenet och kopplade av med att spela fotboll och volleyboll, cykla, paddla kanot eller bara sitta ner och softa på en sten, på bryggan eller i gräset. Visst var det kallt i vattnet men vissa var modiga nog att simma ut till flytbryggan.

Framåt kvällningen var det dags att grilla och det var många hungriga undomar som stod på kö för att bli serverade hamburgare och korv.

Tack för i år Granhedsgården hälsar klass 1 och lärarna på Arena Academy.

 

 

 

 

 

dataring

BIO TEXT HÄR