Skip to main content

Har du testat restaurangen där du kan välja mellan en vegetarisk, vegansk eller köttbaserad indisk måltid? ”Beyond Borders” är restaurang Masala Masalas matkoncept och här upplever du Indien med grannländers kryddblandningar. De använder handplockade färska grönsaker och mycket färska kryddor i maten och strävar efter att använda mindre grädde och socker genom att så långt det är möjligt byta ut detta med alternativa livsmedel. 

– Vi försöker anpassa maten så att den ska bli så likt originalet som möjligt och med touch från olika länder. Vi har satsat mycket på vegetarisk och vegansk mat men vi försöker göra alla tillfreds. Målsättningen framöver är att ha flera rätter som är helt ekologiska, säger Masala Masalas ägare Kader Jilani.

Här bemöts du med ett igenkännande och välkomnande leende. Det och den goda maten gör att det är en välbesökt restaurang. Därför måste du som International IT College-elev komma hit mellan 10:30-11:30 eller 13:00-14:00. Du får självklart sitta kvar och äta så länge du behöver men måste ha beställt och betalat inom dessa tider. Lunchmenyn hittar du på Schoolsoft. Har du allergier rådfrågar du restaurangens personal innan du beställer din mat.

Här är några matförslag som förhoppningsvis lockar till ett besök.

Chicken Tikka Butter Masala (mild)
Tandoorimarinerad lerugnsgrillad kycklingfilé med krossade cashewnötter, lök, grädde och smörfrästa kryddor.

 

Tandoori Chicken Sizlar (mild)
Tandoorimarinerad lerugnsgrillat kycklinglår serveras med färska grönsaker och sås.

 

Lamm Masala Masala (medium)
Gryta med lamm i restaurangens egen curryblandning.

 

Daal Makhani, vegetarisk/vegansk (mild)
Linser tillagade med tomat, vitlök och färsk koriander.

 

Gott till maten – Naanbröd
Välj mellan originalkryddad eller med vitlök, vegansk originalkryddad eller med vitlök.

dataring

BIO TEXT HÄR