Skip to main content

Så var det äntligen dags för våra treor att ta sin studentexamen. Solen tittade emellanåt  fram bak molnen och dagen började med att varje mentorsgrupp träffade sina mentorer i sina hemklassrum. Överallt kramades och skrattades det och efter en gemensam fika passade alla på att skriva lyckönskningar i varandras studentmössor. Sedan var det dags för klassfotografering och en gemensam lunch som intogs på restaurang EthioStar. Tillbaka på skolan samlades alla i aulan för att lyssna till rektors tal och prisutdelning. Arena Academy delar varje termin ut pris till den elev som visar extra goda prestationer i något av våra ämnesprofiler.

När studenterna sjungit studentsången var stämningen var på topp. Rektor Daniel Stridsman gjorde sig klar för att klippa det band som skiljde eleverna från “den stundande framtid” och klasserna kunde i tur och ordning springa ut till sina väntande nära och kära.

Arena Academy vill tacka alla våra fina studenter för dessa tre år och passa på att önska er all lycka till i framtiden!

 

dataring

BIO TEXT HÄR