Skip to main content

Varje termin ordnar vi på Arena Academy ett antal aktiviteter för att stärka gemenskapen på skolan och idag var det dags för klasserna att göra något tillsammans med sina mentorer. Eleverna har själva fått föreslå vad de ville göra och Moderna Museet var ett givet besök för de konstintresserade. Många passade också på att testa olika former av alternativ träning såsom boxning, paintball, laserdome och bounce.

Laserdome
Samuel Portwood som läser tredje året på teknikprogrammet spelade laserdome med sin klass. Här strider man mot varandra i en mystisk framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. För att gå segrande ur striden krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. Samuel tyckte det var roligt att interagera med andra.

– Det var en utmaning att komma först och så var det kul att prata om upplevelsen med de andra efteråt.

Här är några bilder från Lasedome. Tycker du att de är lite spöklika beror det på lång slutartid på laserstrålars rörelse i det mörka rummet.

Bounce
Att bounca innebär att man hoppar på trampolin och är form av träning i balans, koordination och smidighet. Kida Boman Tarkanmäki och Alex Zirchenko som läser andra året på estetiska programmet hade i uppdrag att följa med som fotografer och dokumentera sin klass men de kunde inte låta bli att hoppa de också.

Här är några bilder från Bounce. Fotografer: Kida Boman Tarkanmäki och Alex Zirchenko

dataring

BIO TEXT HÄR