Skip to main content

Även detta år erbjuder Arena Academy dig som går i årskurs 9 en fantastisk möjlighet att bättra på dina kunskaper i engelska inför det nationella provet i engelska. Förra året deltog över hundra niondeklassare med gott resultat.

Lärarna som undervisar dig har engelska som modersmål (native speakers) och har många års erfarenhet av att förbereda elever för nationella prov. Detta innebär att du får fantastiska möjligheter att finslipa både din skrivna och talade engelska och även har ett utmärkt tillfälle att förbereda dig för gymnasiestudierna!

Under tre kvällar kommer du att få undervisning och handledning med syfte att lära dig så mycket engelska det bara går med sikte på de nationella proven. Deltagande är helt kostnadsfritt och vi bjuder på fika. Vi behöver däremot en föranmälan per e-post senast dagen innan varje pass för att veta om du kommer. På grund av förra årets enorma intresse rekommenderar vi en så tidig anmälan som möjligt. Först till kvarn gäller.

Skriv ”Extraundervisning i engelska” i ämnesraden och skicka till: info@arenaacademy.se

Hur hittar du till oss?

Plats: Arena Academy, Hälsobrunnsgatan 6, telefon 08-7042215

Google maps: http://goo.gl/maps/v4TPl

Om du kommer från Centralen, tar du buss 50 (mot Stora Lappkärrsberget) från hållplats Vasagatan. Kliv av vid hållplats Tegnérgatan, gå över Dalagatan och gå uppför Crafoords väg/Hälsobrunnsgatan. Följ vägen och ta sedan gångvägen där du har ett röd-vitt 14-våningshus på vänster sida. Skolans entré ligger i den vänstra kortsidan på det långa gula huset.

Om du kommer från Odenplan, tar du buss 50 (mot Hornsberg) eller buss 61 (mot Hornsberg) och kliver av vid hållplats Sabbatsbergs sjukhus. Gå därefter c:a 50 meter i bussens färdriktning och sväng höger upp på Crafoords väg/Hälsobrunnsgatan. Följ vägen och ta sedan gångvägen där du har ett röd-vitt 14-våningshus på vänster sida. Skolans entré ligger i den vänstra kortsidan på det långa gula huset.

dataring

BIO TEXT HÄR